Donație din partea Agenției Germane Internaționale de Cooperare (GIZ) și colaboratorilor acesteia cu generator de curent electric pentru IMSP CS Ștefan Vodă

Astăzi, 20 ianuarie 2023, IMSP ,,Centrul de Sănătate Ștefan Vodă,, a fost vizitat de către Ministra pentru Dezvoltare Economică și Cooperare a Germaniei, Svenja Schulze.

IMSP ,,Centrul de Sănătate Ștefan Vodă,, a fost predat un generator electric şi echipament medical.

Acest echipament este folosit în cazuri de urgență, când alimentarea cu electricitate este întreruptă din cauza unei pene de curent sau din cauza unor fenomene naturale violente.

De asemenea, oaspeții au vizitat sălile Centrului de Sănătate, dotate cu echipament donat de GIZ, au discutat cu personalul medical.

S-a încheiat vizita cu întâlnirea Doamnei Ministră Schulze cu refugiatele din Ucraina, aflate pe teritoriul raionului, cazate în familii și în centrul de plasament din s. Popeasca. Doamnele se află în Ștefan Vodă din lunile martie-aprilie, au povestit cum au fost primite și cum sunt tratate cu atenție și susținerea cuvenită.

Aducem sincere mulțumiri Agenției Germane Internaționale de Cooperarea (GIZ) și colaboratorilor acesteia, vă suntem foarte recunoscători !

Sănatate multă tuturor!