Donație din partea Agenției Germane Internaționale de Cooperare (GIZ) și colaboratorilor acesteia cu calculatoare și imprimante pentru IMSP CS Ștefan Vodă

În luna august an. 2022, Centrul de Sănătate Ștefan Vodă, a fost vizitat de către D. Mircea Ursu, Senior Technical Adviser, Agenția Germană Internațională de Cooperare (GIZ) și D. Tamara Adașan, Director Home Care. Înalții oaspeți au venit cu propunerea de a contribui la dezvoltarea instituțiilor medicale primare, a instituțiilor de învățământ și sociale prin dotarea acestora cu utilaj necesar, efectuarea reparațiilor, etc.

La 25 octombrie, Centrul de Sănătate Ștefan Vodă, a recepționat - 10 calculatoare și 10 imprimante (scaner - imprimantă - multiplicator).

Folosirea tehnicii de calcul în medicină este un imperativ al timpului!

Toate înscrierile în medicina primară sunt computerizate, de aceea tehnica de calcul oferită contribuie la accelerarea acordării serviciilor și ca urmare, sporirea accesibilității la serviciile medicale de calitate.

Aducem sincere mulțumiri Agenției Germane Internaționale de Cooperare (GIZ) și colaboratorilor acesteia, vă suntem foarte recunoscători!

Sănătate multă tuturor!