De Ziua Lucrătorului medical şi a farmacistului, Vă spunem „Mulţumesc"!

Mulţumesc din partea fiecărui pacient întors acasă după un moment de dificil,

Mulţumesc din partea fiecărei mame care a adus pe lume un copil,

Mulţumesc din partea fiecărui om care a regăsit speranţa într-o privire caldă şi o vorbă bună,

Mulţumesc, din partea noastră, a tuturor celor care ştim că ne putem bucura de viaţă şi de sănătatea noastră pentru că voi sunteţi mereu la datorie,

Vă mulţumim vouă, medici, asistenţi medicali, farmacişti, lucrători din sistemul medical, oameni curajoşi, puternici, profesionişti, care aţi transformat vocaţia în profesie şi sacrificaţi parte din viaţa voastră pentru bunăstarea tuturor!

Mă închin si vă Mulţumesc!!!


Svetlana Cebotari,Ministrul Sănătăţii, Muncii si Proiecţiei Sociale

Pe parcursul istoriei şirul valorilor umane se perinda, cedînd permanent Sănatății locul de frunte.

Sănătatea înseamnă totul, dureros, ca aceasta o înţelegem uneori prea tîrziu. Se spune ca viața lucrătorului medical este un permanent act de eroism, o viața grea, neliniştita, dar plina de emoţii pozitive. Sunteţi Omul în halat alb, în mîinile căruia sunt încredinţate sănătatea, viața şi uneori lucruri de suflet; profesia de lucrător medical este un destin.

De Ziua profesionala primiţi în dar florile recunoştinţei şi un sincer şi profund mulţumesc. Fie ca perseverenta, optimismul, profesionalismul sa Va ajute sa ţineţi piept provocărilor pe care le întâlniți, iar vocaţia, compasiunea, bunăvoinţă şi speranţa sa Vă călăuzească mereu, ajutându-va sa depăşiţi orice obstacol. Sa aveţi parte de un mediu de trai şi activitate decent, clipe de bucurie şi satisfacţie .


CU RESPECTIMSP CENTRUL DE SĂNĂTATE ŞTEFAN VODĂ

La 14 iunie, în incinta școlii de arte ’’Maria Bieșu’’ a avut loc festivitatea solemnă consacrată sărbătorii profesionale Ziua lucrătorului medical și al farmacistului.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image